Certifikat

Home / Certifikat

Šola hitrega branja in modrega učenja je dobitnica prestižne nagrade Franchise Brand Leader Award v kategoriji NAJBOLJŠA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVAŠKEM TRGU!

Nagrada »Franchise Brand Leader Award« se podeljuje z namenom afirmacije najvidnejših podjetij, institucij, posameznikov in medijev, ki z nenehnim pozitivnim razvojem in inovativnimi strategijami postavljajo višje standarde in izboljšujejo franšizni trg ter izjemno prispevajo k popularizacija poslovnih potencialov in modelov, ustvarjanje konkurenčne tržne podobe Hrvaške in sosednjih držav. .  . . .

Šola hitrega branja in pametnega učenja je prvi izobraževalni sistem v Republiki Hrvaški z evropskim franšiznim certifikatom kakovosti!

Po obsežnem procesu preverjanja vseh procesov in postopkov, s katerimi ta Šola izvaja svoj program in delovanje, je Šola hitrega branja in modrega učenja leta 2020 pridobila Evropski certifikat kakovosti franšize! Kakovost dela Šole hitrega branja in pametnega učenja ter njen franšizni poslovni model v regiji prepoznava tudi Hrvaško združenje za franšizno poslovanje, ki skupaj z Evropskim franšiznim inštitutom izdaja Certifikat evropske franšize. Kakovost, kot jamstvo franšizijem, da izpolnjuje vse stroge evropske standarde v franšizingu. . .  . . .

sl_SISLO