IMG_2137
IMG_2141
IMG_2395
IMG_1459
279598334_390223186446480_4297894148441792071_n
IMG_2133
previous arrow
next arrow
7
DRŽAV

59
ŠOL

22
ŠKOLE U HRVATSKOJ I SLOVENIJI

21486
DIPLOM IZDANIH NA HRVAŠKEM IN SLOVENIJI

vizija
Šola hitrega branja in modrega učenja je mednarodni izobraževalni sistem, namenjen otrokom predšolske in šolske starosti, študentom ter vsem odraslim, ki želijo na zanimiv način, z manj truda in vloženega časa doseči boljše rezultate v šoli, na fakulteti in v službi ter v vsakdanjem življenju.

Vzpon v modro učenje
Izobraževalni program, namenjen vsem predšolskim otrokom, ki omogoča odlično pripravo na prihajajočo interakcijo s šolskimi dejavnostmi skozi razvoj predšolskih veščin, delovnih navad in občutka uspeha pri otrocih.

Modro učenje - od prvega koraka
Izobraževalni program, ki spodbuja razvojne zmožnosti otrok predšolske starosti in pomaga pri premagovanju težav pri učenju, branju, pisanju, računanju, urejanju gradiva in ustnem izražanju.

HITRO BRANJE IN MODRO UČENJE
Izobraževalni program, katerega namen je razširiti zmožnost funkcionalnega učenja s hitrim sprejemanjem informacij, organizacijo gradiva, izborom in pomnjenjem pomembnih stvari ter tehnikami podajanja.

KLUB MODREGA UČENJA
Vseživljenjsko učenje in usposabljanje za vse, ki želite trajno negovati naučene veščine hitrega branja, pomnjenja ali organiziranja gradiva, hkrati pa se naučiti novih, naprednih tehnik funkcionalnega učenja.

Šola hitrega branja in modrega učenja je dobitnica prestižne nagrade Franchise Brand Leader Award v kategoriji NAJBOLJŠA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVAŠKEM TRGU!

Nagrada »Franchise Brand Leader Award« se podeljuje z namenom afirmacije najvidnejših podjetij, institucij, posameznikov in medijev, ki z nenehnim pozitivnim razvojem in inovativnimi strategijami postavljajo višje standarde in izboljšujejo franšizni trg ter izjemno prispevajo k popularizacija poslovnih potencialov in modelov, ustvarjanje konkurenčne tržne podobe Hrvaške in sosednjih držav. .  . . .

Šola hitrega branja in pametnega učenja je prvi izobraževalni sistem v Republiki Hrvaški z evropskim franšiznim certifikatom kakovosti!

Po obsežnem procesu preverjanja vseh procesov in postopkov, s katerimi ta Šola izvaja svoj program in delovanje, je Šola hitrega branja in modrega učenja leta 2020 pridobila Evropski certifikat kakovosti franšize! Kakovost dela Šole hitrega branja in pametnega učenja ter njen franšizni poslovni model v regiji prepoznava tudi Hrvaško združenje za franšizno poslovanje, ki skupaj z Evropskim franšiznim inštitutom izdaja Certifikat evropske franšize. Kakovost, kot jamstvo franšizijem, da izpolnjuje vse stroge evropske standarde v franšizingu. . .  . . .

POZIV K SODELOVANJU

Če iščete poslovno idejo ali želite ustanoviti lastno podjetje, vam ponujamo možnost poslovnega sodelovanja.

POSTANI DEL USPEŠNE MEDNARODNE EKIPE!

Iščemo lokalne partnerje v mestih Republike Slovenije!

Lokalnemu partnerju omogočamo, da s poslovnim znanjem, imenom in vizualno podobo Šole hitrega branja in modrega učenja lahko v svojem mestu uresničuje visoke mednarodne standarde izvajanja te izobraževalne storitve, zasnovane in že vrsto let preizkušene po vsej regiji.

ŠOLA HITREGA BRANJA IN MODREGA UČENJA SLOVENIJA

  • +385 99 2202 928
  • HitroBranjeinUcenjeSLO@gmail.com
  • https://brzocitanjeiucenje.eu/slo
  • Upravno središče za EU: Zagreb, Jakuševečka 1F

Prijavnica za Šolo hitrega branja in modrega učenja
sl_SISLO