KONCEPT

Home / KONCEPT

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je međunarodni obrazovni sustav namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta, studentima kao i svim odraslima koji žele uz manje dosade, truda i uloženog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu te u svakodnevnom životu.

U sklopu Škole brzog čitanja i mudrog učenja provodimo nekoliko obrazovnih programa: Program posebno osmišljen za predškolce -” Uzlet u mudro učenje”, zatim program “Mudro učenje – od prvog koraka”, namijenjen polaznicima prvog i drugog razreda osnovne škole, te naš višestruko nagrađivani obrazovni program “Brzo čitanje i mudro učenje” namijenjen osnovnoškolcima, srednjoškolcima studentima i svim ostalima, kao i Klub mudrog učenja – namijenjen svima koji su završili obrazovni program “Brzo čitanje i mudro učenje”. Imamo višegodišnje iskustvo u radu s tvrtkama te provodimo obrazovni program “Brzo čitanje i mudro učenje” prilagođen potrebama velikih i malih tvrtki.

Čitav koncept je zapravo napravljen sa jednom jedinom idejom, a to je FUNKCIONALNO UČENJE – kod djece i odraslih, čime se ostvaruje maksimalno podizanje samopouzdanja i motivacije naših polaznika kroz učenje i savladavanje čitave lepeze tehnika koje proširuju kapacitet za funkcionalno učenje, odnosno fokusiranu sposobnost pamćenja točno onoga što je potrebno. Kroz program Škole učimo više tehnika brzog čitanja, tehnike organizacije gradiva i izdvajanja bitnog, nekoliko memorijskih tehnika te prezentacijske tehnike kojima se u klasičnom obrazovnom sustavu pridodaje malo ili nimalo pažnje.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je međunarodne nagrade za doprinos obrazovanju 2019., 2020. i 2021. godine te je ujedno i vlasnik Certifikata franšizne izvrsnosti od 2020. godine, a koji izdaju Hrvatska udruga za franšizno poslovanje i Europski franšizni institut i koji potvrđuje europske standarde kvalitete i izvrsnosti Škole brzog čitanja i mudrog učenja.

hrCRO