IMG_2137
IMG_2141
IMG_2395
IMG_1459
279598334_390223186446480_4297894148441792071_n
IMG_2133
previous arrow
next arrow
7
DRŽAVA

59
ŠKOLA

22
ŠKOLE U HRVATSKOJ I SLOVENIJI

21486
IZDANIH DIPLOMA U HRVATSKOJ I SLOVENIJI

Misija i vizija
Škola brzog čitanja i mudrog učenja predstavlja međunarodni obrazovni sustav namijenjen svima koji žele uz što manje dosade, truda i uloženog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu, kao i u svakodnevnom životu.

Uzlet u mudro učenje
Obrazovni program namijenjen svim predškolcima koji omogućava vrhunsku pripremu za nadolazeću interakciju sa školskim aktivnostima kroz razvoj školskih predvještina, radnih navika i osjećaja za uspjeh kod djece.

Mudro učenje – od prvog koraka
Obrazovni program koji potiče razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta i pomaže u savladavanju poteškoća u učenju, čitanju, pisanju, računanju, organizaciji gradiva i usmenom izražavanju.

Brzo čitanje i mudro učenje
Obrazovni program s ciljem proširenja kapaciteta za funkcionalno učenje kroz brz prijem informacija, organizaciju gradiva, izdvajanje i pamćenje bitnih stvari te prezentacijske tehnike.

Klub mudrog učenja
Cjeloživotno učenje i usavršavanje za sve one koji žele trajno njegovati naučene vještine brzog čitanja, pamćenja ili organizacije gradiva, ali i naučiti neke nove, napredne tehnike funkcionalnog učenja.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnica je prestižne nagrade Franchise Brand Leader Award u kategoriji NAJBOLJA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU!

Nagrada „Franchise Brand Leader Award“ dodjeljuje se s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju franšizno tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji poslovnog potencijala i modela, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža Hrvatske i susjednih zemalja  . . .

Škola brzog čitanja i mudrog učenja prvi obrazovni sustav u RH s certifikatom europske franšizne kvalitete!

Nakon opsežnog procesa verifikacije svih procesa i procedura po kojima ova Škola provodi svoj program i poslovanje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja stekla je 2020. godine Certifikat europske franšizne kvalitete! Kvaliteta rada Škole brzog čitanja i mudrog učenja, ali i njenog franšiznog poslovnog modela u regiji prepoznata je i u Hrvatskoj udruzi za franšizno poslovanje koja zajedno s Europskim franšiznim institutom izdaje Certifikat europske franšizne kvalitete, kao garanciju primateljima franšize da ista zadovoljava sve stroge europske standarde u franšiznom sektoru poslovanja  . . .

Poziv na suradnju

Ukoliko ste u potrazi za poslovnom idejom ili želite započeti vlastiti posao, nudimo Vam mogućnost poslovne suradnje.

POSTANITE DIO USPJEŠNOG MEĐUNARODNOG TIMA!

Tražimo lokalne partnere u gradovima Republike Hrvatske!

Lokalnom partneru omogućavamo korištenje poslovnog znanja, naziva i vizualnog identiteta Škole brzog čitanja i mudrog učenja kako bi bio u mogućnosti u svom vlastitom gradu realizirati visoke međunarodne standarde pružanja ove obrazovne usluge osmišljene i testirane dugi niz godina širom regije.

ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA HRVATSKA – UPRAVA

  • +385 99 2202 928
  • BrzoCitanjeiUcenjeHR@gmail.com
  • https://brzocitanjeiucenje.eu/
  • Velika Gorica
    A.K.Miošića 23a

Obrazac za prijavu u Školu brzog čitanja i mudrog učenja
hrCRO