PROGRAMI

Home / PROGRAMI
Misija i vizija
Škola brzog čitanja i mudrog učenja predstavlja međunarodni obrazovni sustav namijenjen svima koji žele uz što manje dosade, truda i uloženog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu, kao i u svakodnevnom životu.
Uzlet u mudro učenje
Obrazovni program namijenjen svim predškolcima koji omogućava vrhunsku pripremu za nadolazeću interakciju sa školskim aktivnostima kroz razvoj školskih predvještina, radnih navika i osjećaja za uspjeh kod djece.
Mudro učenje - od prvog koraka
Obrazovni program koji potiče razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta i pomaže u savladavanju poteškoća u učenju, čitanju, pisanju, računanju, organizaciji gradiva i usmenom izražavanju.
Brzo čitanje i mudro učenje
Obrazovni program s ciljem proširenja kapaciteta za funkcionalno učenje kroz brz prijem informacija, organizaciju gradiva, izdvajanje i pamćenje bitnih stvari te prezentacijske tehnike.
Klub mudrog učenja
Cjeloživotno učenje i usavršavanje za sve one koji žele trajno njegovati naučene vještine brzog čitanja, pamćenja ili organizacije gradiva, ali i naučiti neke nove, napredne tehnike funkcionalnog učenja.
hrCRO