Mediji o nama

Home / Mediji o nama
Učenje u vrijeme krize
Ovo vrijeme korona krize je, zapravo, pokazalo koliko je važno – znati učiti – kaže Miroslav Samardžić, jedan od osnivača edukativnog koncepta „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“
Tržište brzo prepoznalo vrijednost franšiznoga koncepta škole brzog učenja
Školi brzog čitanja i mudrog učenja dodijeljen Certifikat europske kvalitete!
Snimka emisije Zapadna strana na temu Škole brzog čitanja i mudrog učenja
Donosimo snimku emisije Zapadna strana na kojoj su gostovali profesorica Sanja Rašković i mr.sc. Hrvoje Tkalčić iz Škole brzog čitanja i mudrog učenja HRVATSKA
Kad đaci i studenti doma ovise samo o sebi, tehnike mudrog učenja prijeko su potrebne
Škola brzog čitanja i mudrog učenja donijela je odluku kako će cijelu svoju infrastrukturu, a koja se sastoji od 40 škola i više od 100 nastavnika, dati potpuno besplatno – svima kojima je potrebna pomoć u učenju i to ne samo u Hrvatskoj, gdje je “Škola” u 15 gradova u kojima nastavu vodi više od 40 certificiranih nastavnika, već i u ostalih pet zemalja regije u kojima ova Škola organizira nastavu.
VELIKO SRCE Ova škola je preko 100 nastavnika stavila na raspolaganje svim hrvatskim učenicima – potpuno besplatno!
Škola brzog čitanja i mudrog učenja stavila je na raspolaganje sve svoje nastavnike kao pomoć školarcima i studentima u učenju, u doba korone, potpuno besplatno.
Interes iznad očekivanog – Škola brzog čitanja i mudrog učenja za kratko je vrijeme poslovanja u Hrvatskoj proširila mrežu na čak 12 franšiza!
Targetirali smo centre koji imaju uhodano poslovanje i iskustva u pružanju usluga u području obrazovanja, te kvalitetan nastavni kadar s iskustvom koji je bilo moguće obučiti za vođenje nastave „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“, s obzirom da se radi o vrlo zahtjevnoj obuci
Otvara se međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Puli
Pula je postala dvanaesti grad u Republici Hrvatskoj gdje će od jeseni žitelji Pule i okolice moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja!
Škola brzog čitanja i mudrog učenja od jeseni i u gradu Karlovcu
Karlovac je postao jedanaesti grad u Hrvatskoj gdje će se moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja
Od jeseni Škola brzog čitanja i mudrog učenja i u gradu Zaprešiću!
Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku ustupio je licencna prava za grad Zaprešić i okolne općine Centru za poduku stranih jezika Global Lingua.
Škole brzog čitanja i mudrog učenja napokon otvorene diljem Slavonije!
Dinamično okruženje, moderne učionice i ugodna radna atmosfera te kontinuirani napredak i razvoj Učilišta STUDIUM, njihovih djelatnika, predavača i nastave samo su neke od značajki koje Školu brzog čitanja i mudrog učenja povezuju s Učilištem STUDIUM, stoga ne iznenađuje kako je došlo do međusobne suradnje.
NOVO U BJELOVARU - Škola brzog čitanja i mudrog učenja
Nakon Velike Gorice, Čakovca i Varaždina, međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, otvara svoja vrata i u gradu Bjelovaru! Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku ustupio je licenčna prava za grad Bjelovar profesorici Sonji Maletić, vlasnici LOGOS-a iz Bjelovara.
Održane radionice međimurske Škole brzog čitanja i mudrog učenja. Veliki interes sugrađana, tražilo se mjesto više!
Dan je bio ispunjen serijom promotivnih radionica za osnovnoškolce, srednjoškolce, studente i odrasle. Program ove Škole jedinstven je i bez konkurencije ne samo u Čakovcu već u cijeloj Republici Hrvatskoj i to ponajviše iz razloga što nudi cijeli spektar vještina namijenjenih funkcionalnom učenju i prilagođen je djeci školske dobi, po čemu je posebno značajan.
Veliki interes za promotivnu radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Varaždinu!
Prisutni su povodom prve radionice imali priliku slušati predavanje vlasnika licence ove međunarodne škole za Republiku Hrvatsku, mr.sc. Tkalčić Hrvoja, a koliko je radionica bila uspješna govori i činjenica o upisu svih prisutnih u jesenske grupe Škole brzog čitanja i mudrog učenja!
Brzo poduče kako hrpu informacija kvalitetno primiti i one bitne pohraniti
Centar za poduku HELENA širi mrežu Škola brzog čitanja i mudrog učenja po Republici Hrvatskoj, nakon Velike Gorice, otvaraju se škole u Čakovcu i u Varaždinu. Traže se poslovni partneri za ostale gradove lijepe naše
Veliki interes za promotivnu radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Velikoj Gorici!
Škola brzog čitanja i mudrog učenja održala je u Velikoj Gorici besplatnu promotivnu radionicu za naše sugrađane, a interesa je bilo i među građanima Novog Zagreba i Siska.
Škola brzog čitanja i mudrog učenja konačno i u Varaždinu!
Međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, otvara svoja vrata i u gradu Varaždinu! Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa školom KREO – KREativno Obrazovanje iz Varaždina čime je KREO postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Varaždin!
Škola brzog čitanja i mudrog učenja otvara svoja vrata u Čakovcu!
Međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, otvara svoja vrata i u gradu Čakovcu! Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa školom Studio Žerjav iz Čakovca čime je Studio Žerjav postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Čakovec!
Kako brže pamtiti i pokupiti petice u školi
Škola brzog čitanja i mudrog učenja može naučiti školarce kako učinkovito učiti odnosno, te kako uz minimalno utrošene energije postići bolje rezultate usvajanjem posebnih tehnika učenja
Brzo čitanje osvaja regiju
„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“, franšizni koncept namijenjen uglavnom djeci koja žele naučiti brzo čitanje te tehnike učenja i pamćenja, stiže u Hrvatsku!