Certifikat

Home / Certifikat

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnica je prestižne nagrade Franchise Brand Leader Award u kategoriji NAJBOLJA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU!

Nagrada „Franchise Brand Leader Award“ dodjeljuje se s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju franšizno tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji poslovnog potencijala i modela, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža Hrvatske i susjednih zemalja  . . .

Škola brzog čitanja i mudrog učenja prvi obrazovni sustav u RH s certifikatom europske franšizne kvalitete!

Nakon opsežnog procesa verifikacije svih procesa i procedura po kojima ova Škola provodi svoj program i poslovanje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja stekla je 2020. godine Certifikat europske franšizne kvalitete! Kvaliteta rada Škole brzog čitanja i mudrog učenja, ali i njenog franšiznog poslovnog modela u regiji prepoznata je i u Hrvatskoj udruzi za franšizno poslovanje koja zajedno s Europskim franšiznim institutom izdaje Certifikat europske franšizne kvalitete, kao garanciju primateljima franšize da ista zadovoljava sve stroge europske standarde u franšiznom sektoru poslovanja  . . .

hrCRO