MEDIJI O NAS

Home / MEDIJI O NAS

Osim bogatog programa, važno je napomenuti kako naša franšiza nije trendovskog tipa. Tehnike funkcionalnog učenja bile su bitne oduvijek, bitne su danas, a biti će bitne i u budućnosti. Metodologija koju primjenjujemo je bezvremenska i primjenjiva na bilo koji vid učenja. Polaznici naših programa imaju prilike steći neka nova, posebna znanja koja se ne uče u klasičnom obrazovnom sustavu, a koja ih stavljaju u prednost u odnosu na njihove vršnjake, kolege, konkurenciju. Prema tome, „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ je svakako jedna posebna franšiza i predlažemo ju svakome tko ozbiljno razmišlja o pokretanju vlastitog posla u domeni edukacije.

Dodijeljene franšizne nagrade u Hrvatskoj, naša Škola brzog čitanja i mudrog učenja  proglašena je najboljom regionalnom franšizom na hrvatskom tržištu!

Tržište brzo prepoznalo vrijednost franšiznoga koncepta škole brzog učenja. Vrijednost ovog projekta ističe i Ljiljana Kukec, predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje: “Škola brzog čitanja i mudrog učenja je vrlo zanimljiv franšizni koncept koji je tržište vrlo brzo prepoznalo. Rezultati kod krajnjih korisnika su odlični, ali i financijski rezultati poduzetnika koji su dali povjerenje ovom poslovnom modelu i kupili franšizu”

U prvoj Zapadnoj strani nakon što se krenulo s ublažavanjem protuepidemijskih mjera gostovali su magistar znanosti Hrvoje Tkalčić, vlasnik međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku, a ujedno i certificirani nastavnik i voditelj Škole u Velikoj Gorici i profesorica Sanja Rašković, voditeljica Škole brzog čitanja i mudrog učenja iz Zaprešića. Ova Škola je dobitnik međunarodne nagrade za doprinos obrazovanju 2019. i 2020. godine.

VELIKO SRCE! Ova škola je preko 100 nastavnika stavila na raspolaganje svim hrvatskim učenicima – potpuno besplatno!

Mnoge danas globalno poznate poduzetničke ideje nastale su kao pokušaj da se napravi nešto za vlastitu obitelj, najčešće za djecu. Na tom tragu je i znanstveno-poduzetnički pothvat Helene i Hrvoja Tkalčića iz Velike Gorice koji su u potrazi za programima prikladnim za vlastitu djecu ušli u poduzetničke vode otvaranjem Centra za poduku Helena.

 Helena i Hrvoje Tkalčić odlučili su ući u poduzetničke vode te su u Velikoj Gorici otvorili „Centar za poduku HELENA“ koji će nuditi specifične edukativne programe namijenjene djeci. Jedan od programa koji su odabrali je i „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ s kojom su potpisali ugovor o master franšizi.

sl_SISLO