EVROPSKI CERTIFIKAT KAKOVOSTI FRANŠIZE!

Home / EVROPSKI CERTIFIKAT KAKOVOSTI FRANŠIZE!
Šola hitrega branja in modrega učenja je postala prvi izobraževalni sistem v Republiki Hrvaški s certifikatom evropske franšizne kakovosti!
 
Po obsežnem procesu preverjanja vseh procesov in postopkov, s katerimi ta Šola izvaja svoj program in delovanje, je Šola hitrega branja in modrega učenja leta 2020 pridobila Evropski certifikat kakovosti franšize! Kakovost dela Šole hitrega branja in modrega učenja ter njen franšizni poslovni model v regiji prepoznava tudi Hrvaško združenje za franšizno poslovanje, ki skupaj z Evropskim franšiznim inštitutom izdaja Certifikat Evropska franšizna kakovost, kot jamstvo franšizijem, da izpolnjuje vse stroge evropske standarde v franšizing poslovnem sektorju. Kvaliteta rada Škole brzog čitanja i mudrog učenja, ali i njenog franšiznog poslovnog modela u regiji prepoznata je i u Hrvatskoj udruzi za franšizno poslovanje koja zajedno s Europskim franšiznim institutom izdaje Certifikat europske franšizne kvalitete, kao garanciju primateljima franšize da ista zadovoljava sve stroge europske standarde u franšiznom sektoru poslovanja.

Certifikat je lastnikoma Šole hitrega branja in pametnega učenja na Hrvaškem, Heleni in Hrvoju Tkalčiću, podelila Ljiljana Kukec, predsednica Hrvaškega franšiznega združenja, članica izvršnega odbora Evropske franšizne federacije in članica Svetovne franšizne federacije. Franšizni svet. Ob tej priložnosti je izjavila:

»Šola hitrega branja in modrega učenja je zelo zanimiv franšizni koncept, ki ga je trg zelo hitro prepoznal. Rezultati pri končnih uporabnikih so odlični, prav tako pa tudi finančni rezultati podjetnikov, ki so zaupali temu poslovnemu modelu in kupili franšizo. Franšiza je dobro zasnovana in preizkušena na našem trgu, pa tudi na trgu celotne regije. Vsekakor ga priporočamo kot odlično poslovno naložbo, pa tudi kot odlično izobraževalno metodo za funkcionalno učenje ne le za naše otroke, ampak tudi za odrasle. Ena izmed zelo resnih in kakovostnih ter hitro rastočih franšiz v izobraževalnem segmentu v naši regiji je zagotovo franšiza Šole hitrega branja in pametnega učenja, ki je poleg dokazane kakovosti prejela tudi različna mednarodna priznanja za svoje delo."
sl_SISLO