Certifikat europske franšizne kvalitete!

Home / Certifikat europske franšizne kvalitete!
Škola brzog čitanja i mudrog učenja postala prvi obrazovni sustav u RH s certifikatom europske franšizne kvalitete!
 
Nakon opsežnog procesa verifikacije svih procesa i procedura po kojima ova Škola provodi svoj program i poslovanje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja stekla je 2020. godine Certifikat europske franšizne kvalitete! Kvaliteta rada Škole brzog čitanja i mudrog učenja, ali i njenog franšiznog poslovnog modela u regiji prepoznata je i u Hrvatskoj udruzi za franšizno poslovanje koja zajedno s Europskim franšiznim institutom izdaje Certifikat europske franšizne kvalitete, kao garanciju primateljima franšize da ista zadovoljava sve stroge europske standarde u franšiznom sektoru poslovanja.

Certifikat je vlasnicima Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Hrvatskoj, Heleni i Hrvoju Tkalčiću, uručila Ljiljana Kukec, predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje, članica UO Europske franšizne federacije te članica Svjetskog franšiznog vijeća. Tom prilikom ona je izjavila:

“Škola brzog čitanja i mudrog učenja je vrlo zanimljiv franšizni koncept koji je tržište vrlo brzo prepoznalo. Rezultati kod krajnjih korisnika su odlični, ali i financijski rezultati poduzetnika koji su dali povjerenje ovom poslovnom modelu i kupili franšizu. Franšiza je odlično zamišljena i testirana na našem tržištu, ali i na tržištu cijele regije. Svakako je za preporučiti kao odlična poslovna investicija, ali i kao odlična edukacijska metoda za funkcionalno učenje ne samo za našu djecu već i za odrasle. Jedna od vrlo ozbiljnih i kvalitetnih te brzo rastućih franšiza u segmentu obrazovanja, u našoj regiji je svakako franšiza Škole brzog čitanja i mudrog učenja koja je osim dokazane kvalitete dobila i razna međunarodna priznanja za svoj rad.”
hrCRO